Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Traditionell gubbröra med ansjovis och potatis
En riktigt god gubbröra med Grebbestads ansjovis, potatis, ägg och färska örter. En självklar favorit till midsommar, påsk och julbordet. Kul serverat direkt ur den fina ansjovisburken.
Portioner
4
INGREDIENSER
4
färskpotatisar
2
ägg
125
g
Grebbestads ansjovis
0,5
rödlök
0,5
dl
färsk dill, hackad
0,5
dl
färsk gräslök, hackad
1
dl
majonnäs
0,5
dl
gräddfil
salt
RECEPT
Koka potatisen. Häll av och låt svalna. Koka äggen hårdkokta.
Hacka potatis, ägg och ansjovisfiléer i små fina bitar. Finhacka rödlöken och örterna.
Blanda allt med majonnäs och gräddfil. Smaka av med salt.
Servera gärna med lite hårt tunnbröd.
Dela