Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Matjeswrap
Matjessill på nytt sätt när den hamnar i denna goda wrap tillsammans med krämig yoghurtsås, picklad rödlök och fräscha grönsaker. Perfekt för en snabblagad men lyxig lunch eller middag.
Portioner
4
Tillagningstid
10
minutes
mins
INGREDIENSER
2
burkar
ABBA KLASSISK MATJES
1
dl
grekisk yoghurt 10 %
½
syrligt äpple, rivet
4
dl
rödkål, strimlad
½
gurka, stavar
1
avokado
4
grova libabröd
65
g
babyspenat
2
msk
picklad rödlök
2
msk
dill, finhackad
salt
peppar
RECEPT
Mixa grekisk yoghurt med rivet äpple, salt och peppar i en skål.
Strimla rödkål, skär gurkan i stavar och avokadon i fina skivor.
Bred yoghurtsåsen på libabröd och toppa med matjessill och alla tillbehör. Rulla ihop till en wrap och njut!
Dela