TONFISKWRAP MED MANGODRESSING OCH PICKLAD RÖDKÅL
Portioner 4
Tillagningstid 40 minutes mins
INGREDIENSER
- 4 majstortillabröd
- 1 påse plocksallad, liten
- ca 12-14 Sugarsnaps
- 1 burk Abba tonfisk i vatten
- 1,5 dl sojabönor
- 2 stjälkar salladslök, hackad
- 2 polkabetor, skivad tunt i mandolin
- 1 knippe bladpersilja
- 1 mango, strimlad
Mangodressing
- 2,5 dl yoghurt, naturell
- 05 dl mangochutney
- 1 knivsudd cayennepeppar
- 1 knivsudd chilipeppar
- 0,5 msk salt
Snabbpicklad rödkål
- 0,25 rödkålshuvud, strimlat
- 2 dl socker
- 3 dl vatten
- 1 dl ättika
RECEPT
- Blanda ihop ingredienserna till mangodressingen och ställ svalt.
- Pickla rödkålen genom att värma upp ättika med socker tills sockret lösts upp. Häll i rödkål och häll sedan upp i burk och ställ i kylen.
- Lägg upp tortillabröden, sprid ut alla ingredienser, toppa med tonfisk, dressing, picklad rödkål och sesamfrön. Njut!