STEKTA FISKBULLAR MED PRIMÖRER I SMÖRSÅS
Portioner 2
Tillagningstid 15 minutes mins
INGREDIENSER
- 1 burk Abba fiskbullar i buljong
- 4 st potatisar
- 8 st sparris
- 1 knippe rädisor
- 2 st citronskivor
- Salt, peppar och dill
Enkel smörsås
- buljongen från fiskbullarna
- 25 g smör
- 1 msk riven pepparrot
- salt & peppar
RECEPT
- Skiva potatisen i tunna klyftor. Hetta upp smör i en panna och stek klyftorna, tillsätt den skivade sparrisen och sist fiskbullarna i samma panna. (Spara spadet från fiskbullarna). Salta och peppra efter smak.
- Smält smöret i en kastrull, tillsätt smör, pepparrot (kan uteslutas) och smaka av med salt och vitpeppar.
- Servera fiskbullarna med sparris, potatis, de skivade rädisorna, häll över smörsåsen och toppa med dill och en citronskiva.