PANKOPANERADE FISKBULLAR MED NUDELWOK
Portioner 4
Tillagningstid 30 minutes mins
INGREDIENSER
- 2 burkar Abba fiskbullar i buljong (2 x 375 g)
- 6 msk vetemjöl
- 2 ägg
- 3 dl panko ströbröd
- salt
- rapsolja och smör till stekning
- 250 g nudlar
- 1 vitlöksklyfta
- 1 broccoli
- 1 paket sockerärtor
- 1 msk soja
- 1 msk sesamolja
- Sweet chilisås
- Ev. färsk koriander och cashewnötter till servering
RECEPT
- Panera fiskbullarna med att doppa de i mjöl, sedan vispat ägg och till sist panko ströbröd. Salta lätt.
- Koka upp nudlarna och fräs hackad vitlök följt av grönsakerna i en wokpanna. Stek upp fiskbullarna i rapsolja och smör tills de är frasiga och gyllenbruna.
- Häll av vattnet och blanda i nudlarna med grönsakerna. Smaksätt med soja och sesamolja.
- Servera wok och fiskbullar tillsammans med lite sweet chili sås.