ONE POT FISKGRYTA MED BULGUR
Portioner 4
Tillagningstid 20 minutes mins
INGREDIENSER
- 1 påse Abba Middagsklart Vitvinssås
- 1 gul lök
- 300 g rödspättafiléer
- 3 dl bulgur
- 4 dl vatten
- 250 g körbärstomater
- 2 dl oliver
- 1 kruka basilika
- salt
- olja
RECEPT
- Skala och hacka den gula löken.
- Häll olja i botten på en stor gryta. Lägg ner den hackade löken och bulgur. Rör om och låt fräsa någon minut. Slå över Abbas vitvinssås och vatten och rör om.
- Salta fiskfiléerna, rulla ihop och fördela i bulgurn i grytan. Fördela även tomaterna och oliverna. Sänk värmen till låg värme, sätt på locket och koka upp. Låt koka i 15 minuter.
- Tag av från värmen, garnera med basilikablad och servera!