OMELETT MED TONFISKRÖRA OCH AVOKADO
Portioner 4
Tillagningstid 30 minutes mins
INGREDIENSER
Tonfiskröra
- 2 dl gräddfil
- 2 msk majonnäs
- 2 burkar Abbas tonfisk i vatten
- 2 msk gräslök, hackad
- 2 msk dill, hackad
- salt och peppar
Omelett
- 6 ägg
- 6 msk mjölk
- 1 dl smakrik ost, riven
- 6 cm purjolök, skivad
- salt och peppar
Servering
- 2 avokado
- 1 citron
RECEPT
- Rör samman gräddfil, majonnäs, tonfisk, gräslök och dill. Smaka av med salt och peppar. Låt stå fram till servering.
- Vispa ihop ägg, mjölk, riven ost, purjolök, salt och peppar. Stek till fyra omeletter på svag värme i en stekpanna med lite olja.
- Skiva avokadon. Servera omeletterna till tonfiskröran och avokadon. Garnera med en skiva citron och en dillkvist. Klart!