Matjeswrap

Matjessill på nytt sätt när den hamnar i denna goda wrap tillsammans med krämig yoghurtsås, picklad rödlök och fräscha grönsaker. Perfekt för en snabblagad men lyxig lunch eller middag.
Tallrik med wrap med ABBA matjessill, rödkål, äpple, babyspenat och picklad rödlök.
Portioner 4
Tillagningstid 10 minutes

INGREDIENSER

  • 2 burkar ABBA KLASSISK MATJES
  • 1 dl grekisk yoghurt 10 %
  • ½ syrligt äpple, rivet
  • 4 dl rödkål, strimlad
  • ½ gurka, stavar
  • 1 avokado
  • 4 grova libabröd
  • 65 g babyspenat
  • 2 msk picklad rödlök
  • 2 msk dill, finhackad
  • salt
  • peppar

RECEPT

  • Mixa grekisk yoghurt med rivet äpple, salt och peppar i en skål.
  • Strimla rödkål, skär gurkan i stavar och avokadon i fina skivor.
  • Bred yoghurtsåsen på libabröd och toppa med matjessill och alla tillbehör. Rulla ihop till en wrap och njut!

Dela

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}