Kalles sillmacka

Kallessillen tillsammans med krämigt ägg, krispiga rädisor och gräslök på en rostad skiva surdegsbröd blir en perfekt smakkombination. En enkel men lyxig macka som passar lika bra till frukost som till lunch eller mellanmål!
Sillmacka med Kalles sill, sallad, rädisor och gräslök.
Portioner 1
Tillagningstid 10 minutes

INGREDIENSER

  • 75 g ABBA KALLESSILL
  • 1 kokt ägg, skivat
  • 1 skiva surdegsbröd
  • 1 tsk smör
  • 1 salladsblad
  • 2 rädisor, tunt skivade
  • 1 msk gräslök, finhackat
  • flingsalt
  • svartpeppar

RECEPT

  • Skala och skiva ett kokt ägg.
  • Rosta brödet och låt det svalna en stund.
  • Bred på smör efter humör och lägg på salladsblad, äggskivor, Kalles Sill, rädisor och rikligt med hackad gräslök.
  • Toppa slutligen med lite flingsalt och nymald svartpeppar så är din perfekta sillmacka klar att ätas!

Dela

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}