HOT HOT SILL

En fräsch kombination av sill, ingefära, chili och lime. Perfekt till påsk eller en härlig vårdag. En lagom stark och fräsch touch - ett alternativ till den traditionella sillen. Chili är inte bara gott att äta, det har också flera positiva egenskaper - som att det frisätter endorfiner, ger en ökad ämnesomsättningen och innehåller flera vitaminer. Även ingefära är nyttig och har god påverkan på ditt immunförsvar, är bra för matsmältningen och mot förkylning. Testa och njut!
Portioner 4
Tillagningstid 5 minutes

INGREDIENSER

RECEPT

  • Skala och skiva ingefära och vitlök. Dela, kärna ur och skiva chilin. Lägg detta i lagen från förpackningen.
  • Skär sillen i sneda bitar och blanda med lagen.
  • Grovhacka koriandern och blanda i.
  • Lägg i en burk med lock. Låt stå i kylskåpet 1 dygn före servering.

Dela

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}