ENKEL FISK MED KOKT POTATIS, RIVNA MORÖTTER OCH CITRON- & DILLSÅS
Portioner 4
Tillagningstid 30 minutes mins
INGREDIENSER
- 500 g fisk , torsk eller lax (funkar bra med fryst)
- Mjöl till panering
- 50 g osaltat smör
- 2 msk olja
- 500 g potatis
- 3 st morötter
- 1 påse Abba Middagsklart Citron & dillsås
- Finhackad färsk dill, efter eget tycke
- Salt & peppar
RECEPT
- Skala och koka potatisen.
- Häll upp mjöl på en tallrik och vänd fisken i mjölet. Värm upp en stekpanna och häll ner oljan, tillsätt smöret och när smöret tystnat så lägg ner fisken. Bryn gyllene på bägge sidor, ca 2 minuter på varje sida (beroende på tjocklek)
- Värm citron-& dillsåsen i en kastrull, och riv morötterna.
- Servera med lite färsk dill.