DIJONSENAPSSILL MED DILL

Ett senapssill recept för senapsälskaren. Krämig, lättlagad och en favorit sedan länge till julbordet. Det finns flera olika varianter av senap, som till exempel skånsk, Dijon och Engelsk senap. Senap ska ha förekommit i Indien så långt tillbaka som 3000 år före Kristus. På 1600-talet spred sig kännedomen om senap mycket tack vara Danmark. Detta recept på senapssill med crème fraiche är perfekt att äta som den är eller ha som tillbehör, äts med fördel på macka/knäckebröd.
Dijonsenapssill med dill recept
Tillagningstid 15 minutes

INGREDIENSER

RECEPT

  • Häll av lagen från sillen i en skål.
  • Blanda krämen på dijonsenap, crème fraiche, lite honung och hackad dill.
  • Blanda ner sillen och slå upp på burk.

Dela

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Läs gärna vår policy för hantering av recensioner.