Asiatisk sill i glas

En festlig och otroligt läcker sill! Abba Asian Fusion kombineras med gurka i limevinägrett och knapriga rågkex i små, eleganta glas. En lyxig touch på julbordet, påskbuffén eller till midsommar.
Uppdukade snapsglas på en bricka fyllda med Abba Asian Fusion sill, gurka och rågkex
Portioner 6

INGREDIENSER

  • 1 burk Abba Asian Fusion
  • ca 10 rågkex (eller krispigt stekt rågbröd)
  • 1 salladslök
  • 1/2 gurka
  • 1/2 limefrukt, saften
  • 1/2 kruka färsk koriander
  • svarta sesamfrön
  • 6-8 tsk majonnäs

RECEPT

  • Skiva salladslöken fint. Lägg undan den gröna delen till garnering.
  • Halvera gurkan och skrapa bort mittdelen med kärnor. Hacka gurkan i små fina bitar. Blanda med lite hackad koriander och den vita delen av salladslöken. Pressa över lime och blanda om.
  • Skär sillbitarna i mindre bitar.
  • Smula rågkexen i glasen och varva med gurkan och sillen i små vackra glas.
  • Toppa med den gröna salladslöken, en liten klick majonnäs, sesamfrön och koriander.

Dela

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Läs gärna vår policy för hantering av recensioner.