Ceviche med Asian Fusion

Utgå från Asian Fusions smakrika sill som du snabbt marinerar i en sås av lime, soja, wasabi och sesamolja. Blanda sedan med chili, mango, limezest, salladslök och massor av koriander för en riktig smakexplosion! 
Sillceviche i glas med Abba Asian Fusion
Tillagningstid 10 minutes

INGREDIENSER

  • 1 burk Asian Fusion
  • 2,5 msk japansk soja
  • 2 tsk strösocker
  • 2 krm wasabi (mer om man gillarstinget)
  • 1 msk sesamolja
  • 1 st limefrukt, saft + zest
  • 2-3 salladslökar
  • 1 röd chili
  • ½-1 dl tinad fryst mango
  • 2 dl koriander

RECEPT

  • Häll av lagen från sillen och skär den i små bitar.
  • Blanda ihop en sås av limesaft, japansk soja, strösocker, wasabi och sesamolja. Lägg i sillen.
  • Riv zesten av limen, finhacka chilin och salladslöken.
  • Finhacka lite tinad fryst mango och toppa sillen tillsammans med limezest, chili, salladslök och massor av koriander.
  • Klar att servera direkt!

Dela

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}