Ceviche med Asian Fusion
Utgå från Asian Fusions smakrika sill som du snabbt marinerar i en sås av lime, soja, wasabi och sesamolja. Blanda sedan med chili, mango, limezest, salladslök och massor av koriander för en riktig smakexplosion!
Tillagningstid 10 minutes mins
INGREDIENSER
- 1 burk Asian Fusion
- 2,5 msk japansk soja
- 2 tsk strösocker
- 2 krm wasabi (mer om man gillarstinget)
- 1 msk sesamolja
- 1 st limefrukt, saft + zest
- 2-3 salladslökar
- 1 röd chili
- ½-1 dl tinad fryst mango
- 2 dl koriander
RECEPT
- Häll av lagen från sillen och skär den i små bitar.
- Blanda ihop en sås av limesaft, japansk soja, strösocker, wasabi och sesamolja. Lägg i sillen.
- Riv zesten av limen, finhacka chilin och salladslöken.
- Finhacka lite tinad fryst mango och toppa sillen tillsammans med limezest, chili, salladslök och massor av koriander.
- Klar att servera direkt!