KOLJA I KRÄMIG RÄK & DILLSÅS
Portioner 4
Tillagningstid 30 minutes mins
INGREDIENSER
- 4 bitar koljafilé (eller ca 700 g)
- ca 300 g räkor, halvtinade (gärna lite större)
- 1 påse Abba Middagsklart Räk & dillsås
- 1-2 dl Västerbottenost
- 1 näve svartkål
- 1 knippe dill
- salt och peppar
RECEPT
- Sätt på ugnen på ca 175 grader.
- Lägg i den tinade fisken i en ugnssäker form, strö runt räkorna, svartkålsbladen och toppa fisken med ost. Salta och peppra.
- Ringla över den krämiga gratängsåsen "Middagsklart" från Abba. Låt gratinera i ugn i cirka 30 minuter (eller tills innertemperaturen på fisken är ca 52 grader).
- Dekorera med dill och söta, ätbara penséer.