FISKGRATÄNG MED TORSKFILÉ OCH RÄK & DILLSÅS

Portioner 4
Tillagningstid 45 minutes

INGREDIENSER

RECEPT

  • Koka potatisen tills de är riktigt mjuka. Häll av vattnet och tillsätt varm mjölk och smör i kastrullen med potatisarna. Vispa tills det blivit ett luftigt mos. Rör ner två stycken äggulor och smaka av med salt och peppar.
  • Montera gratängen genom att klicka ut potatismoset längs med formens kanter, lägg fisken i mitten och häll Räk & Dillsåsen över fisken.
  • Ställ in gratängen i ugn på 175 grader i ca 30 minuter, eller tills moset fått färg och fisken är tillagad (beroende på hur vid eller hög din form är så kan det ta olika tid att tillaga fisken. Känn med en gaffel eller kniv. Släpper gaffeln från fisken lätt så är den färdig)
  • Garnera gratängen med dill och servera gärna med citron och en grönsallad.

Dela

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Läs gärna vår policy för hantering av recensioner.