PASTAGRATÄNG MED FISK, RÄKOR OCH VITVINSSÅS

Portioner 4
Tillagningstid 10 minutes

INGREDIENSER

  • 500 g kokt pasta
  • 2 st Abba Middagsklart Vitvinssås
  • 600 g vit fisk (sej, kolja, torsk)
  • 300 g räkor, skalade, färska
  • 15 svartkål, stora blad
  • 150 g ost, riven
  • persilja på toppen

RECEPT

  • Koka pastan al dente.
  • Tärna fisken och stek lätt i smör tillsammans med svartkålen. Tillsätt "Middagsklart vitvinsås" från Abba och rör om lätt.
  • Lägg pastan i en stor gratängform, strö ut räkorna och häll över vitvinssåsen med fisken i. Toppa gratängen med riven ost.
  • Gratinera i ugnen i 200 grader i ca 10-15 minuter.

Dela

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Läs gärna vår policy för hantering av recensioner.