UGNSBAKAD SEJ I DILLSÅS
Portioner 4
Tillagningstid 30 minutes mins
INGREDIENSER
Pepparrotsmos
- 800 g potatis, mjölig
- 1 dl pepparrot, riven
- 1,5-2 dl mjölk
- en stor klick smör
- salt
Sej i dillsås
- 600 g sejfilé
- 1 frp Abba Middagsklart Dillsås
- 150 g Sockerärtor
- smör
- salt
RECEPT
- Koka potatisen mjuk.
- Sätt ugnen på 175 grader. Lägg upp sejen i en ugnsfast form och slå över dillsåsen. Tillaga i ugnen i 25-30 minuter.
- Mosa potatisen med en potatisstöt. Rör ner mjölken och smöret. Smaksätt med pepparrot och salt.
- Smörstek sockerärtorna.
- Servera den sejen i den krämiga dillsåsen med potatismoset och sockerärtorna.