CHEESECAKE FRÅN KOSTER
Portioner 6
Tillagningstid 30 minutes mins
INGREDIENSER
- 200 g mörkt bröd, t ex kavring
- 1 dl smält smör
- 2 msk gelatinpulver
- 3/4 dl vatten
- 3 dl crème fraiche
- 3 dl gräddfil
- 1 liten rödlök, finhackad
- 0,5 dl dill, finhackad
- 1,5 burk (120 g) Abba Caviar Röd Stenbitsom
Till fyllning
RECEPT
- Mixa bröd med smör till en slät massa och tryck ut den på botten av en form (24 cm) med löstagbar kant.
- Blanda gelatinpulver med vatten och låt svälla i några minuter.
- Blanda créme fraiche, gräddfil, rödlök, dill och caviar i en skål. Smält gelatinet på svag värme och rör ner det i créme fraicheblandningen.
- Häll blandningen över kavringen och låt stå kallt kallt och stelna över natten.