TONFISKSALLAD MED AVOKADO OCH SRIRACHAMAJONNÄS
Portioner 4
Tillagningstid 20 minutes mins
INGREDIENSER
- 4 ägg
- 2 tsk sriracha
- 1,5 dl majonäs
- salt
- 2 burkar Abbas Tonfisk i solrosolja
- 2-3 salladslökar
- 250 g tomater
- 0,5 gurka
- 2 avokado
- 8 skivor bröd
- olja, till stekning
- 1 kruka sallad
RECEPT
- Koka äggen till önskad konsistens.
- Rör samman sriracha och majonnäs och smaka av med salt.
- Låt tonfisken rinna av, hacka salladslöken, halvera tomaterna, hacka gurkan och skiva avokadon.
- Stek brödet i en stekpanna med lite olja. Fördela salladen och alla grönsakerna på en tallrik tillsammans med tonfisken, srirachamajonnäs och de rostade brödskivorna.