PANKOPANERADE FISKBULLAR MED NUDELWOK

Portioner 4
Tillagningstid 30 minutes

INGREDIENSER

  • 2 burkar Abba fiskbullar i buljong (2 x 375 g)
  • 6 msk vetemjöl
  • 2 ägg
  • 3 dl panko ströbröd
  • salt
  • rapsolja och smör till stekning
  • 250 g nudlar
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 broccoli
  • 1 paket sockerärtor
  • 1 msk soja
  • 1 msk sesamolja
  • Sweet chilisås
  • Ev. färsk koriander och cashewnötter till servering

RECEPT

  • Panera fiskbullarna med att doppa de i mjöl, sedan vispat ägg och till sist panko ströbröd. Salta lätt.
  • Koka upp nudlarna och fräs hackad vitlök följt av grönsakerna i en wokpanna. Stek upp fiskbullarna i rapsolja och smör tills de är frasiga och gyllenbruna.
  • Häll av vattnet och blanda i nudlarna med grönsakerna. Smaksätt med soja och sesamolja.
  • Servera wok och fiskbullar tillsammans med lite sweet chili sås.

Dela

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Läs gärna vår policy för hantering av recensioner.